Bezorgen

Bezorgkosten

Wij leveren onze tegels in Nederland, België en Duitsland:

  • Nederland: € 75,- (speciale tarieven voor de waddeneilanden, vraag er gerust naar)
  • Nederlandstalig België € 99,-
  • Duitsland: Bezorgkosten in overleg.

Levertijd

Doordat de overheid steeds strengere maatregelen toepast vanwege het coronavirus dat zich verder aan het verspreiden is. Heeft dit helaas ook gevolgen voor het importeren van onze producten, waardoor de levertijd langer is dan op onze site staat aangegeven. Onze excuses voor het ongemak.

Bezorgservice

De gemiddelde levertijd is twee tot vier weken. Wij spreken de bezorgdatum met u af. Wilt u de bezorging liever wat uitstellen? Geeft u dit bij uw bestelling aan, dan zetten wij de bestelling on-hold tot maximaal zes maanden na besteldatum.
Wanneer uw bestelling al bij ons binnen is en u wilt de levering ervan toch nog wat uitstellen, dan bieden wij de mogelijkheid uw tegels voor een periode van ten hoogste drie maanden in ons magazijn op te slaan. Kosten: eerste twee weken gratis, daarna € 25,- per week.

Niet thuis?

Kan de afspraak niet doorgaan? Meld het ons ten minste 24 uur vantevoren. Voor niet nagekomen afspraken of niet binnen 24 uur gemeld brengen we € 75,- extra bezorgkosten in rekening.

Let op: De tegels worden met een steek- of palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze bereikbaar is. Voor verdere verplaatsing dient u zelf te zorgen.

Na levering dient u de geleverde bestelling te controleren. Onvolkomenheden of beschadigingen/breuk dienen binnen 2 dagen na levering te worden gemeld. Gelieve de melding te ondersteunen met foto’s.