Bezorgen

Bezorgkosten*

Wij leveren onze tegels in Nederland, België en Duitsland:

  • Nederland: € 99,- (speciale tarieven voor de wadden eilanden, vraag er gerust naar)
  • Nederlandstalig België € 150,-
  • Duitsland: bezorgkosten op aanvraag

* Slabs / XXL tegels worden in kratten vervoerd. Hiervoor gelden speciaal transport- en kratkosten. Vraag hiervoor een offerte aan.

Levertijd

Vanwege de stijgende gasprijzen en het feit dat diverse grondstoffen uit de Oekraïne komen, hebben diverse fabrieken besloten om producties tijdelijk geheel of gedeeltelijk te stoppen. De aangegeven levertijden per product kunnen hierdoor langer zijn dan op onze site staat aangegeven. Om er zeker van te zijn of een product beschikbaar is, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Onze excuses voor het ongemak.

Bezorgservice

De gemiddelde levertijd is ± vier weken. Wij spreken de bezorgdatum met u af. Wilt u de bezorging liever wat uitstellen? Geeft u dit bij uw bestelling aan, dan zetten wij de bestelling on-hold tot maximaal zes maanden na besteldatum.
Wanneer uw bestelling al bij ons binnen is en u wilt de levering ervan toch nog wat uitstellen, dan bieden wij de mogelijkheid uw tegels voor een periode van ten hoogste drie maanden in ons magazijn op te slaan. Kosten: eerste twee weken gratis, daarna € 25,- per week.

Niet thuis?

Kan de afspraak niet doorgaan? Meld het ons ten minste 24 uur van te voren. Voor niet nagekomen afspraken of niet binnen 24 uur gemeld brengen we € 99,- extra bezorgkosten in rekening.

Let op: De tegels worden met een steek- of palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze bereikbaar is. Voor verdere verplaatsing dient u zelf te zorgen.

Na levering dient u de geleverde bestelling te controleren:
– is de juiste hoeveelheid geleverd?
– is het juiste product geleverd?
– is er sprake van schade / breuk?
Onvolkomenheden of beschadigingen/breuk dienen binnen 2 dagen na levering te worden gemeld. Gelieve de melding te ondersteunen met foto’s.
Een kleine hoeveelheid breuktegels (3%) is acceptabel te noemen volgend de normen van de branche. Deze tegels kunnen bijgesneden en verwerkt worden, als er rekening is gehouden met het geadviseerde snijverlies.

Zelf afhalen

Zelf afhalen:

  • Het is mogelijk om uw bestelling zelf af te halen. Het risico op breuk tijdens eigen transport is voor uw eigen risico.