Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Betalen

U kunt uw bestelling bij Tegelqueen op verschillende manieren betalen:

iDEAL
Met iDEAL maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Pay Pal
Met PayPal bent u beschermd door een extra beveiligingsgarantie. U logt in met uw eigen Pay Pal-account. Extra kosten: 2% van het totale orderbedrag.

Afterpay
Met Afterpay betaalt u nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Afterpay stuurt u een mail met het betalingsoverzicht: u dient de factuur binnen 14 dagen te voldoen.
AfterPay voert voor TegelQueen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1500,-. De extra kosten voor betalen d.m.v. AfterPay bedragen € 0,99.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Mr. Cash
Alleen voor België. Extra kosten 1,8% van het totale orderbedrag.

Giropay
Alleen voor Duitsland. Extra kosten 2% van het totale orderbedrag.

Sofort Banking
Betalen via uw bank met internetbankieren. Extra kosten: 1% van het totale orderbedrag.

Bankoverschrijving
U maakt zelf via uw eigen bank de betaling naar ons over. Geen extra kosten.

Contant betalen bij afleveren
Alleen mogelijk voor Nederland en België en alleen voor orderbedragen tot € 2.500,-. Extra kosten: € 35,-.

 

reviews

Goed geholpen en contact over order was prima!

Tegels ergens anders gezien. Maar Tegel Queen bied een betere prijs aan dan vorige winkel en levert ook nog terwijl ik het bij de andere winkel had moeten halen en dan ook nog is een hogere prijs had betaald. We zijn netjes geholpen de tegels zijn netjes aangekomen en bij het leveren van de tegels zijn we goed op de hoogte gehouden over onze bestelling. En dit terwijl we niet eens langs geweest zijn in de winkel. Erg netjes Ik zou hier zo weer bestellen als ik tegels nodig heb.

H Hofsink, Schoonhoven BEKIJK ALLE REVIEWS
VEILIG BETALEN