Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom

Met eigen ogen
Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan mag u uw tegels natuurlijk direct bij ons bestellen. Gewoon online. Nog niet helemaal zeker van uw zaak? Toch nog graag even kijken, voelen, keuren…? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Laat het ons wel even weten. Ons professionele team maakt graag tijd voor u. Gewoon, omdat wij vinden dat uw keuze een weloverwogen keuze hoort te zijn. Nieuwe tegels kiest u tenslotte niet iedere dag.

Ruime keuze
Met onze jarenlange ervaring vanuit het tegelzettersvak weten wij u alles te vertellen over welke tegel dan ook. Voor binnen, buiten, voor vloer en wand. In evenzoveel uitvoeringen, kleuren en materialen. Lastig kiezen? Wij helpen u graag. Samen komen we er wel uit: wij maken uw wensen concreet. En we zijn pas tevreden als u dat bent.

Tot snel!
Onze showroom is gemakkelijk te bereiken, en parkeren kan gewoon gratis voor de deur. Natuurlijk staan de koffie en thee voor u klaar. Even een belletje naar 0412-74 10 27 en we zien u snel!

reviews

tp service van begin tot eind

Zeer tevreden. we zijn goed geadviseerd. Hadden een pak tegels te weinig en snel een extra pak geregeld. Van andere tegels hadden wij 5 pakken te veel en die mogen terug gebracht. Dat noem ik top service en lange termijn denken. Volgende keer gaan we ...

R. Schlenter, Amstenrade BEKIJK ALLE REVIEWS
VEILIG BETALEN