Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom

Met eigen ogen
Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan mag u uw tegels natuurlijk direct bij ons bestellen. Gewoon online. Nog niet helemaal zeker van uw zaak? Toch nog graag even kijken, voelen, keuren…? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Laat het ons wel even weten. Ons professionele team maakt graag tijd voor u. Gewoon, omdat wij vinden dat uw keuze een weloverwogen keuze hoort te zijn. Nieuwe tegels kiest u tenslotte niet iedere dag.

Ruime keuze
Met onze jarenlange ervaring vanuit het tegelzettersvak weten wij u alles te vertellen over welke tegel dan ook. Voor binnen, buiten, voor vloer en wand. In evenzoveel uitvoeringen, kleuren en materialen. Lastig kiezen? Wij helpen u graag. Samen komen we er wel uit: wij maken uw wensen concreet. En we zijn pas tevreden als u dat bent.

Tot snel!
Onze showroom is gemakkelijk te bereiken, en parkeren kan gewoon gratis voor de deur. Natuurlijk staan de koffie en thee voor u klaar. Even een belletje naar 0412-74 10 27 en we zien u snel!

reviews

Goed geholpen en contact over order was prima!

Tegels ergens anders gezien. Maar Tegel Queen bied een betere prijs aan dan vorige winkel en levert ook nog terwijl ik het bij de andere winkel had moeten halen en dan ook nog is een hogere prijs had betaald. We zijn netjes geholpen de tegels zijn netjes aangekomen en bij het leveren van de tegels zijn we goed op de hoogte gehouden over onze bestelling. En dit terwijl we niet eens langs geweest zijn in de winkel. Erg netjes Ik zou hier zo weer bestellen als ik tegels nodig heb.

H Hofsink, Schoonhoven BEKIJK ALLE REVIEWS
VEILIG BETALEN