Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Bezorgen

Bezorgkosten: Wij leveren onze tegels in Nederland, België en Duitsland:

Nederland: € 75,-
(speciale tarieven voor de waddeneilanden, vraag er gerust naar)

Nederlandstalig België € 99,-
Duitsland: Bezorgkosten in overleg.

Bezorgservice
De gemiddelde levertijd is twee tot vier weken. Wij spreken de bezorgdatum met u af.
Wilt u de bezorging liever wat uitstellen? Geeft u dit bij uw bestelling aan, dan zetten wij de bestelling on-hold tot maximaal zes maanden na besteldatum.
Wanneer uw bestelling al bij ons binnen is en u wilt de levering ervan toch nog wat uitstellen, dan bieden wij de mogelijkheid uw tegels voor een periode van ten hoogste drie maanden in ons magazijn op te slaan. Kosten: eerste twee weken gratis, daarna € 25,- per week.

Niet thuis?
Kan de afspraak niet doorgaan? Meld het ons ten minste 24 uur vantevoren. Voor niet nagekomen afspraken of niet binnen 24 uur gemeld brengen we € 75,- extra bezorgkosten in rekening.

Let op: De tegels worden met een steek- of palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze bereikbaar is. Voor verdere verplaatsing dient u zelf te zorgen.

Na levering dient u de geleverde bestelling te controleren. Onvolkomenheden of beschadigingen/breuk dienen binnen 2 dagen na levering te worden gemeld. Gelieve de melding te ondersteunen met foto's.

reviews

Goed geholpen en contact over order was prima!

Tegels ergens anders gezien. Maar Tegel Queen bied een betere prijs aan dan vorige winkel en levert ook nog terwijl ik het bij de andere winkel had moeten halen en dan ook nog is een hogere prijs had betaald. We zijn netjes geholpen de tegels zijn netjes aangekomen en bij het leveren van de tegels zijn we goed op de hoogte gehouden over onze bestelling. En dit terwijl we niet eens langs geweest zijn in de winkel. Erg netjes Ik zou hier zo weer bestellen als ik tegels nodig heb.

H Hofsink, Schoonhoven BEKIJK ALLE REVIEWS
VEILIG BETALEN